Opdrachtgevers

Tussen 1992 en 2012 werkte ik als grafisch ontwerper / art director, marketeer, projectmanager, hoofdredacteur, bladmanager, schrijver, interviewer en campagnemanager voor communicatie- en marketingbureau’s. Zie LinkedIn.

Sinds 2006 ben ik met name betrokken bij online-opdrachten voor B2B-ondernemingen, gemeenten en provincie.

Ik verzorg sinds 2012 als zelfstandig ondernemer contentmarketing en Business Development voor MKB+ en B2B-maakindustrie. Sinds juni 2019 werk ik een dag in de week freelance naast mijn dienstverband met IT-bedrijf MetaFactory.

Opdrachtgevers

Klantcases:

Redactionele vormgeving (1)
Redactionele vormgeving (2)
Redactionele vormgeving (3)

Vaktermen uitgelegd

Wat is inbound marketing?
Wat is contentmarketing?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.