Videoproductie

Ik werk samen met beeldenmaker Casper Heij. We maken korte videoproducties voor ondernemers. Denk aan bedrijf- en product-uitleg en verslagen van evenementen en bijeenkomsten. Onderstaand vind je voorbeelden van recent werk.

Cor Millenaar Mercedes-Benz

In november 2020 maken we voor Cor Millenaar Mercedes-Benz een serie van 4 korte clips, zie onderstaande resultaten, voorzien van Engelse ondertiteling.

Clip 01 – Bedrijfsuitleg
Clip 02 – Te koop: Mercedes-Benz 1994 290 GD SWB
Clip 03 – Te koop: Mercedes-Benz 1981 230 G Cabrio
Clip 04 – Te koop: Mercedes-Benz 1966 250 SE Coupe

Werkwijze: kennismaking en beschrijving van de opdracht, offerte en planning, akkoord, opnamedag voor 4 clips, editing en oplevering, akkoord per clip en facturatie.

Eigenaar Cor wil en kan zelf zijn auto’s presenteren. Kan of wil je dit niet zelf? Geen probleem: we hebben jaren ervaring met presentatie, opname en omgang met speciale, klassieke en bijzonder snelle auto’s. Daarnaast verzorgen we ruim 15 jaar professioneel reportages voor magazines en online platforms.

Interesse in een korte en duidelijke bedrijfsvideo?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te overleggen. Wij werken op offertebasis en een schriftelijk vastgelegde overeenkomst. Aanvang werkzaamheden vind plaats na aanbetaling van 33 % van het geaccordeerde offertebedrag.

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Met een video vertel je het verhaal van je bedrijf. Bel voor meer informatie.

Groeten, Albert 06 1308 0313