Tekst voor bedrijfswebsites

Ik ben zelfstandig ondernemer en werk als onafhankelijk tekstschrijver, interviewer en contentmarketeer. Volgens Tony Zambito ben ik Certified Buyer Persona Master. Ik heb 25 jaar ervaring als projectmanager, marketeer, designer en beeld- en tekstredacteur. Core-business: interviewen voor marktonderzoek, business consulting- en marketingtrajecten.
Voorbeelden: project- en campagnemanager (Ervaar het OV voor Provincie Gelderland), projectmanager websites (BMC advies, Provincie Utrecht, actiewebsites MKB+), bladmanager (jaarverslagen, relatie- en bedrijfsmagazines Corporate Express, KPMG, IBM, Rodamco). De complete lijst van opdrachtgevers staat hier.

Sinds 2010 schrijf ik blogs en artikelen voor B2B-ondernemers. Ik geef hen daarmee de kaders om meer business te halen uit online kanalen zoals bedrijfswebsite, social media en webshop. De basis daarvoor is content- en inbound marketing: ben je zichtbaar als keuze in de aankoopreis van je kopers (en pas je buyer personas toe)?

Tekst in de hoofdrol
Tekst en beeld zijn de basisingrediënten van online communicatie in de Awareness fase van je inbound marketing. Je trekt ermee bezoekers die op zoek zijn naar antwoorden op vragen en problemen die op dat moment spelen en waarvoor ze een oplossing zoeken.

Ben je tevreden over de teksten op je website? Worden ze begrepen door je webbezoekers? Welke bijdrage leveren ze aan je marketing? Zijn jouw teksten een aanvulling op het beeld dat jouw kopers en klanten van je bedrijf hebben? Komt je propositie duidelijk over?

Ik heb 25 jaar ervaring met beeld- en tekstredactie. De juiste selectie en een kritische blik op tekst en beeld maakt het verschil en zorgt ervoor dat je boodschap aan de markt overkomt. Laat zien wie je bent en maak jezelf kenbaar. Tekst en beeld zijn daarvoor de belangrijkste ingrediënten. Door je markt relevant gevonden worden is een uitdaging.

In contentmarketing speelt tekst een hoofdrol. Naast tekstvaardigheid heb ik een achtergrond in business consultancy en marketing. Dat maakt de samenwerking met ondernemers heel fijn. Zowel voor mij als voor de ondernemers die hulp vragen bij de realisatie van hun omzetdoelen.

AANBIEDING: Maak gratis kennis met een goede webtekst
Stuur een webpagina (van maximaal 750 woorden) op en ik herschrijf deze voor je. Pas als het bevalt, rekenen we af.

2 thoughts on “Tekst voor bedrijfswebsites

    1. Social media kun je altijd inzetten: je kunt zelf vaak meer dan je denkt. Hoe je dit aanpakt hangt af je website, wat is je product, wat is je markt, wat is je positie van je markt, hoe gebruikt je markt social media, wat is positionering, wat zijn je proposities, zit je markt op een dialoog met je te wachten etc etc. Wil je hier meer informatie over: bel of mail me even. Dank je voor je reactie en een fijne dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.