MetaFactory & Mission Matters

Vanaf juni 2019 doe ik Business Development & Marketing voor MetaFactory te Amsterdam, een dochteronderneming en start-up van Mission Matters, te Den Haag. MetaFactory bouwt maatwerk softwareoplossingen en realiseert projecten met state-of-the-art technologie, o.a. gericht op de automotive. De projectteams gebruiken hiervoor ondermeer de MetaFactory Codegenerator waardoor software sneller dan gebruikelijk en met hoge kwaliteit opgeleverd kan worden. Metafactory pitcht op projecten waar hoge eisen worden gesteld aan business-software. Kijk voor voorbeeldprojecten op https://www.missionmatters.nl/cases en als je meer wilt weten bel of app je me op 06 1308 0313 of je stuurt me mail via albert@metafactory.nl

Wil je meer weten over mijn achtergrond? Lees dan deze webpagina of bezoek mijn profiel op LinkedIn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.